Το Τεχνικό Γραφείο «SIAGOS» αναλαμβάνει   να εκτελέσει με συνέπεια όλα τα έργα του θέτοντας ως γνώμονα την Υψηλή Ποιότητα, την Λειτουργικότητα, την ενεργειακή αυτονομία και την Ταχύτητα Εφαρμογής κάθε κατασκευής.

Με την επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία, την υψηλή τεχνογνωσία στην οποία το γραφείο μας επενδύει και τις αξιόλογες συνεργασίες με έμπειρους και εξειδικευμένους τεχνίτες, το Γραφείο μας είναι σε θέση να υλοποιήσει από ένα κοινό μέχρι και το πιο σύνθετο και απαιτητικό έργο.

Η ανάθεση της διαχείρισης της κατασκευής ενός έργου εξασφαλίζει την εγγύηση την  αντοχή της  υψηλής ποιότητας στο χρόνο και της άψογης λειτουργικότητας. Το Τεχνικό Γραφείο «SIAGOS»    παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες κατασκευής Κτιρίων, Κατοικιών και Επαγγελματικών χώρων, με το κλειδί στο χέρι! Φροντίζουμε για την άψογη Κατασκευή με έμπειρους και εξειδικευμένους Τεχνίτες όλων των ειδικοτήτων, και με χρήση υλικών άριστης ποιότητας.

Κατασκευές

Παρέχουμε ασφάλεια στο κόστος κατασκευής. Υπολογίζουμε όλη την κατασκευή με βάση τα σχεδιαγράμματα, τα υλικά που θα τοποθετηθούν και τις τεχνοτροπίες και τεχνικές που θα εφαρμοσθούν. Κοστολογούμε την κατασκευή και σας υπογράφουμε τα απαραίτητα έγγραφα που σας εξασφαλίζουν.

Παρέχουμε ασφάλεια στο χρόνο αποπεράτωσης. Προγραμματίζουμε τις εργασίες μας και τις εφαρμόζουμε σε χρονοδιάγραμμα ώστε να μπορούμε με σιγουριά να είμαστε συνεπείς στους χρόνους μας.

Έμπειρο εργατοτεχνικό προσωπικό, εργάζεται με επιμέλεια και οργάνωση. Η εξειδίκευση του εργατικού μας δυναμικού σας εξασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα με επιμονή στη λεπτομέρεια.

Θα σας προτείνουμε υλικά κατασκευής διαφορετικής ποιότητας και τιμής και εσείς θα επιλέγετε, πάντα όμως στις πολύ ανταγωνιστικές τιμές που εξασφαλίζουμε εμείς για σας από τους προμηθευτές μας. Τιμές πολύ χαμηλότερες από αυτές που θα έκλεινε ένας ιδιώτης.